Mazda 323f
Dodano: 23 października 2012 14:13
Witam serdecznie,
Przymierzam się do kupna jednego z dwóch aut : Honda CRX bądź Mazda 323F. Nie ma tutaj postów na temat tego auta, więc napiszcie mi coś na temat 323f
Warto?
Dodano: 23 października 2012 17:24
to dobry wybór jeśli masz ograniczoną kasę. Jest wytrzymałe i raczej niezawodne, choć zajeżdżone egzemplarze to studnia bez dna dlatego przed kupnem koniecznie sprawdź amortyzatory ,przeguby. Mazda dość często ma problemy z rdzą więc sprawdź wszystkie możliwe zakamarki. Wygląd nie zachwyca, no ale to już kwestia gustu. Pali też rozsądnie wiec powinieneś być zadowolony.
Dodano: 24 października 2012 12:21
Ja mam niestety odmienne zdanie niż kolega Dawid. Ten samochód nie nadaje się na nasze drogi, na autostrady tak, ale na pewno nie na dziurawy i nierówny asfalt. Trzęsie niesamowicie i po godzinie jazdy maż naprawdę dość. Druga sprawa to korozja. Ja miałem z nią mega problem, wszystko się wręcz rozpadało od rdzy. Do wszystkiego doszły problemy z zawieszeniem. Nie byłem zadowolony z tego auta i nie polecam. Radziłbym poszukać Toyoty albo Hondy w podobnej cenie.
Dodano: 24 października 2012 21:04
Korozja to niestety w tych autach to wiadome. Jeśli chodzi o komfort - powiem Ci, że zawieszenie jest niestety bardzo tragiczne.
Dodano: 25 października 2012 18:08
To zdecydowanie kwesti wyboru dobrego modelu i nic więcej. Ja tam nie narzekałem na swoją poprzedni Madzie.
Dodano: 27 października 2012 15:09
W tej kwocie móglbyś pomyśleć o innym aucie - zdecydowanie lepszym i możliwe że tańszym. Myślałeś o BMW?
Pierwsza
Poprzednia
1
Następna
Ostatnia