Cześć, posiadam Acura TSX z 2007 roku i ostatnio zauważyłem, że na desce rozdzielczej pojawił się błąd. Właściwie nie jestem pewien, co dokładnie on oznacza, ale komunikat mówi o jakimś problemie z systemem silnika. Auto działa normalnie, ale ten błąd ciągle się wyświetla. Sprawdzałem kody błędów za pomocą OBD2 i pokazało mi kod P0420, który sugeruje problem z katalizatorem lub systemem emisji. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Jakie kroki podjęliście, żeby go rozwiązać? Przeszukałem kilka wątków, ale nie znalazłem nic, co dokładnie pasowałoby do mojego przypadku. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie lub porady! Dzięki z góry za pomoc.
Powiązane artykuły
-
Sprawdzenie VIN: Polecane Serwisy
Szukasz używanego samochodu i nie chcesz trafić na „minę”? Sprawdzenie numeru VIN to absolutna podstawa, która może uchronić Cię przed stratą tysięcy złotych i problemami prawnymi. Numer VIN (Vehicle...
-
Nowe przepisy UE o prawie jazdy. Zmiany wchodzą w życie
Nowe przepisy UE o prawie jazdy. Zmiany wchodzą w życie Unia Europejska wprowadza nowe przepisy dotyczące prawa jazdy, które wejdą w życie w 2026 roku. Tym razem nie chodzi o drobne poprawki, lecz o...
-
Ferrari przyspiesza: pięć premier w 2026 roku i rekordowe premie dla pracowników
Ferrari zapowiada pięć nowych modeli na 2026 rok, w tym elektryczny model Luce, oraz rekordowe premie dla pracowników. Marka z Maranello konsekwentnie realizuje strategię ofensywy produktowej, prezen...
-
Chińska konkurencja zmusza europejskich producentów do oszczędności
Agresywna chińska konkurencja na rynku motoryzacyjnym zmusza europejskich producentów do drastycznych oszczędności i dostosowania strategii działania. Jeszcze niedawno obecność chińskich samochodów w...
-
Honda Civic Hybrid 2026: Nowa odsłona z ekologicznym napędem
Honda Civic Hybrid 2026: Nowa odsłona z ekologicznym napędem Honda Civic Hybrid 2026 wjeżdża na polski rynek jako hybrydowy as, który gra według własnych zasad. Podczas gdy konkurencja szuka coraz b...