ITD i ich akcja w 2013 roku

Dodano: 19 stycznia 2013 14:21
Cześć, Zapewne słyszeliście o akcji ITD... Aż mam strach pomyśleć o tym wszystkim, co się teraz dzieje. Przecież ITD powinan kontrolować ciężarówki, a bierze się za sprawy osobówek. Dla mnie to jest kompletny bezsens... Napiszcie proszę moi drodzy, co Wy o tym wszystkim myślicie? Czy ITD powinno mieć takie prawa jak teraz?
Dodano: 19 stycznia 2013 15:01
Ehh dla mnie to jest jedna wielka "rewolucja", która raczej miejsca nie powinna mieć. Nie wyobrażąm sobie tego, że kurde ITD mnie kontroluje. A co z tira? Ich teraz oleją? Dal mnie ten kraj zaczyna być co raz to dziwniejszy ;/
Dodano: 21 stycznia 2013 14:24
Hmm no i tutaj jest również wielka jedna dyskusja. W sumie zastnawiający jest fakt, dlaczego akurat ITD tak mocno wchodzi na nasze drogi? Przecież do tej pory o krokodylkach to można było uslyszeć jedynie na CB, a tutaj taka zmiana. Czyżby rząd chcial pozbyć się wszystkich mieszkańców Polski? Nie wiem jak Wy, ale ja tego kraju zaczynam coraz to bardziej nienawidzić...
Dodano: 25 stycznia 2013 10:35
Hmm co taka cisza nastała? Słyszeliście o tym, że nowe możliwości mają być dla ITD. W sumie przesada jest z niektórymi kontrolami, no ale cóż...
Dodano: 10 lutego 2013 09:32
a mi to już wszystko jedno, niech kontrolują ile się da, w ogóle niech wprowadzą stan wojenny
Dodano: 10 lutego 2013 09:54
Jak to ma wpłynąć na bezpieczeństwo na naszych drogach to czemu nie. Jak sie słyszy w jakim stanie autokary wiozą dzieci na ferie labo wakacje, to aż włos staje na głowie.

Powiązane artykuły