Witam. Mój bart ma problem gdyż dzisiaj przy otwieraniu bolida nie chciał złapać kluczyk. Za którymś razem w końcu złapało i mógł jechać, przy uruchomieniu silnika wyskoczyło mu info, że remote control battery low. I jak już dojechał na miejsce nie udało mu się z pilota auta zamknąć. Próbowałem wielokrotnie i nic. Co gorsze chciał zamknąć normalnie przekręcając kluczyk w drzwiach kierowcy ale co go bardzo zaskoczyło okazało się, że to zamknęło jedynie drzwi kierowcy O_o Pozostałe są wciąż otwarte i alarm chyba w ogóle się nie uzbroił. Macie jakiś pomysł jak zamknąć auto bez używania pilota?? Druga kwestia to fakt, iż jakiś miesiąc temu wymieniałem mu baterię w pilocie. Wcześniej także wymieniałem - w ciągu 2 miesięcy to już 2 bateria padła. Raczej wykluczam możliwość złej baterii, bo kupowałem w dwóch różnych sklepach, po kupnie mierzyłem miernikiem i napięcie się zgadzało z nominalnym (było troszkę wyższe). Ktoś ma jakiś pomysł co może być nie tak? Jakieś zwarcie powoduje ciągłe pobieranie prądu z baterii? Co w takim przypadku zrobić?