Cześć wszystkim! Planuję zakup używanego samochodu z przebiegiem powyżej 100 tys. km i jestem mega ciekaw, na jakie szczegóły zwrócić uwagę. Wiem, że przy takim przebiegu mogą być oznaki zużycia, ale czy są jakieś konkretne elementy, które należy sprawdzić na sto procent? Słyszałem, że niektórzy sprzedawcy potrafią cofnąć liczniki, więc jak mogę sprawdzić rzeczywisty przebieg auta? Może znacie jakieś typowe usterki w autach z takim przebiegiem, na które warto być gotowym? Każda rada od bardziej doświadczonych forumowiczów będzie na wagę złota!
Powiązane artykuły
-
Lidl wprowadza w marcu ważną zmianę. Kierowcy będą zadowoleni
Lidl wprowadza w marcu ważną zmianę. Kierowcy będą zadowoleni Jeszcze niedawno największym wyzwaniem na parkingu Lidla było znalezienie wolnego miejsca w sobotę rano. Dziś coraz częściej pod market p...
-
Opel Corsa GSE powraca jako elektryczny hot hatch
Opel Corsa GSE powraca jako elektryczny hot hatch Historia sportowych odmian Corsy pisze się na nowo. Opel Corsa GSE powraca w zupełnie innym wydaniu – tym razem jako pełnokrwisty elektryczny hot hat...
-
Nowe przepisy Euro 7: Co zmieniają dla kierowców?
Nowe przepisy Euro 7: Co zmieniają dla kierowców? Motoryzacja w Europie wkracza w nową erę. Norma Euro 7 wprowadza zaostrzone limity emisji spalin, a skutki odczują zarówno producenci, jak i kierow...
-
Genesis G80 2026 i G80 Black: debiut w Korei, ceny
Genesis G80 2026 i G80 Black: debiut w Korei, ceny, wyposażenie Genesis G80 2026 oficjalnie zadebiutował w Korei, rzucając wyzwanie niemieckim limuzynom segmentu premium. Marka, która już od kilku l...
-
Volkswagen ID. Polo już dostępny w Polsce. Kosztuje mniej niż 100 tys. zł
Volkswagen ID. Polo już dostępny w Polsce. Kosztuje mniej niż 100 tys. zł Volkswagen wraca do gry w segmencie miejskich elektryków bez zbędnych fajerwerków. Volkswagen ID. Polo, elektryczna wersja kul...