Cześć wszystkim! Planuję zakup używanego samochodu z przebiegiem powyżej 100 tys. km i jestem mega ciekaw, na jakie szczegóły zwrócić uwagę. Wiem, że przy takim przebiegu mogą być oznaki zużycia, ale czy są jakieś konkretne elementy, które należy sprawdzić na sto procent? Słyszałem, że niektórzy sprzedawcy potrafią cofnąć liczniki, więc jak mogę sprawdzić rzeczywisty przebieg auta? Może znacie jakieś typowe usterki w autach z takim przebiegiem, na które warto być gotowym? Każda rada od bardziej doświadczonych forumowiczów będzie na wagę złota!
Powiązane artykuły
-
Lidl wprowadza w marcu ważną zmianę. Kierowcy będą zadowoleni
Lidl wprowadza w marcu ważną zmianę. Kierowcy będą zadowoleni Jeszcze niedawno największym wyzwaniem na parkingu Lidla było znalezienie wolnego miejsca w sobotę rano. Dziś coraz częściej pod market p...
-
Nowe przepisy UE: Euro 7 nadjeżdża
Nowe przepisy UE: Ostrzeżenia MSZ traktowane jako nadzwyczajne okoliczności Euro 7 nadjeżdża, a z nim korekty na mapie motoryzacyjnej Europy. Nowe zasady gry są już na stole – z jednej strony obietnic...
-
Nowy elektryczny SUV od Audi: Q4 e-tron 2026
Nowy elektryczny SUV od Audi: Q4 e-tron 2026 Miejski gladiator dla rodzin i entuzjastów nowoczesnych technologii. Audi redefiniuje klasę praktycznego, tylko elektrycznego SUV-a. Czego można się spo...
-
Nowy elektryczny SUV od BMW: iX3 2026
Nowy elektryczny SUV od BMW: iX3 2026 – Nowy rozdział elektromobilności z Monachium BMW nie od dziś udowadnia, że potrafi łączyć pragmatyzm niemieckiej inżynierii z emocjami, które sprawiają, że ich...
-
Sprawdzenie VIN: Polecane Serwisy
Szukasz używanego samochodu i nie chcesz trafić na „minę”? Sprawdzenie numeru VIN to absolutna podstawa, która może uchronić Cię przed stratą tysięcy złotych i problemami prawnymi. Numer VIN (Vehicle...